Pinto Fasole Enchilada Stivă
Pinto Beans Enchilada Stack ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 414 calorii. Această rețetă servește 6. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână un amestec de condimente taco, un amestec mexican de patru brânzeturi, toppinguri: roșii prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Tex-Mex Enchilada Stack, Turcia Enchilada Stivă, și Stivă De Carne De Vită Enchilada.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Gătiți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând des, 6 până la 7 minute sau până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Adăugați condimente taco și 1/3 cană de apă și gătiți 1 până la 2 minute sau până se îngroașă.
Se amestecă fasolea prăjită și fasolea pinto.
Așezați 1 tortilla pe o tigaie de jeleu căptușită cu folie de aluminiu ușor unsă. Top tortilla cu jumătate de amestec de carne și 1/2 cană de brânză; top cu o altă tortilla, jumătate de amestec de fasole prăjită, jumătate de sos enchilada și 1/2 cană de brânză. Se acoperă cu o altă tortilla și se repetă straturile o dată. Se acoperă cu tortilla rămasă.
Coaceți la 425 timp de 16 până la 18 minute sau până când se încălzește bine și se rumenesc. Top tortilla cu restul de 1/2 cană de brânză; și coaceți 2 până la 3 minute sau până când brânza este topită.
Tăiați în pene și serviți cu toppingurile dorite.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.