Pina Colada Cookie-Uri I

Pina Colada Cookie-Uri I
Pina Colada cookie-uri s-ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde repertoriul desert. Această rețetă servește 36 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 88 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână unt, extract de rom, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri Pina Colada, Pina Colada Tort Mix Cookie-Uri, și Pina Colada-Cookie-Uri De Ovaz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați margarina sau untul înmuiat în amestecul de tort. Folosiți o furculiță mash-le împreună până când sunt bine combinate și amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Bateți ouăle, laptele și extractul de rom și amestecați bine. Se amestecă nuca de cocos sub formă de fulgi până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Extract De RomExtract De Rom
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
3
Aruncați cu lingurițe pe o foaie de copt unsă și coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista