Pimento Brânză De Două Ori Cartofi Coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brânza Pimento de două ori cartofi copți. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 654 calorii, 23g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, unt, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Brânză Pimento La Cuptor, Tartinat Cu Brânză Pimento La Cuptor, și Cartofi De Brânză De Două Ori Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeiul peste aragaz, grătar sau broiler până când pielea este complet carbonizată.
Se pune într-un castron, se acoperă cu folie de plastic și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, aproximativ 10 până la 15 minute.
Îndepărtați pielea exterioară carbonizată, tăiați-o în jumătate și îndepărtați semințele și miezul. Se toacă fin ardeiul.
Pentru a coace cartofii în cuptor sau grătar: Preîncălziți cuptorul sau grătarul la 400 F.
Așezați cartofii direct pe suportul de gătit și coaceți până când un cuțit de tocat poate fi introdus în mijlocul cartofului cu rezistență mică sau deloc, aproximativ 60 de minute.
Se transferă în farfurie și se lasă să se odihnească până se răcește suficient pentru a se manipula, aproximativ 10 minute.
Așezați cartofii pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la înălțime timp de 9 până la 12 minute, rotind cartofii la fiecare 3 minute, până când un cuțit de tocat poate fi introdus în mijlocul cartofului cu rezistență mică sau deloc.
Se scoate din cuptorul cu microunde se lasă și se odihnește până se răcește suficient pentru a se manipula, aproximativ 10 minute.
Feliați topurile de pe cartofi pe lungime. Folosind o lingură sau mellonballer, scoateți carnea într-un castron mediu, lăsând aproximativ 1/4 inch de carne rămasă în cartof.
Adăugați toate, cu excepția a 1/2 cană de brânză, într-un castron cu carne de cartof, împreună cu piper prăjit, smântână, 3 linguri de unt topit, boia de ardei și cayenne. Mash ingredientele împreună până când amestecul este coeziv.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ungeți cartofii peste tot cu untul rămas și condimentați cu sare și piper după gust.
Așezați pe partea rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când cojile de cartofi încep să se rumenească în jurul marginilor și ușor crocante, aproximativ 10 minute.
Scoateți cartofii de pe grătar. Se umple lingura în cartofi și se acoperă cu brânza rămasă.
Așezați cartofii înapoi pe partea rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când brânza s-a topit, aproximativ 10 minute.
Se scoate de pe grătar, se lasă să se răcească 5 minute, se ornează cu arpagic, apoi se servește imediat.