Pimento Brânză De Două Ori Cartofi Coapte

Pimento Brânză De Două Ori Cartofi Coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brânza Pimento de două ori cartofi copți. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 654 calorii, 23g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, unt, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Brânză Pimento La Cuptor, Tartinat Cu Brânză Pimento La Cuptor, și Cartofi De Brânză De Două Ori Coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți ardeiul peste aragaz, grătar sau broiler până când pielea este complet carbonizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Se pune într-un castron, se acoperă cu folie de plastic și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Îndepărtați pielea exterioară carbonizată, tăiați-o în jumătate și îndepărtați semințele și miezul. Se toacă fin ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Pentru a coace cartofii în cuptor sau grătar: Preîncălziți cuptorul sau grătarul la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați cartofii direct pe suportul de gătit și coaceți până când un cuțit de tocat poate fi introdus în mijlocul cartofului cu rezistență mică sau deloc, aproximativ 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Se transferă în farfurie și se lasă să se odihnească până se răcește suficient pentru a se manipula, aproximativ 10 minute.
1
Așezați cartofii pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la înălțime timp de 9 până la 12 minute, rotind cartofii la fiecare 3 minute, până când un cuțit de tocat poate fi introdus în mijlocul cartofului cu rezistență mică sau deloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Se scoate din cuptorul cu microunde se lasă și se odihnește până se răcește suficient pentru a se manipula, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
3
Feliați topurile de pe cartofi pe lungime. Folosind o lingură sau mellonballer, scoateți carnea într-un castron mediu, lăsând aproximativ 1/4 inch de carne rămasă în cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați toate, cu excepția a 1/2 cană de brânză, într-un castron cu carne de cartof, împreună cu piper prăjit, smântână, 3 linguri de unt topit, boia de ardei și cayenne. Mash ingredientele împreună până când amestecul este coeziv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Ungeți cartofii peste tot cu untul rămas și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
7
Așezați pe partea rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când cojile de cartofi încep să se rumenească în jurul marginilor și ușor crocante, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Scoateți cartofii de pe grătar. Se umple lingura în cartofi și se acoperă cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Așezați cartofii înapoi pe partea rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când brânza s-a topit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Se scoate de pe grătar, se lasă să se răcească 5 minute, se ornează cu arpagic, apoi se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista