Pilaful de orez sălbatic al Rebeccăi

Pilaful de orez sălbatic al Rebeccăi
Rebecca ' s Wild Rice Pilaf ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 165 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 15 și costă 58 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați orez, supă de ceapă condensată, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Pilaf De Orez Sălbatic, Pilaf De Orez Sălbatic, și Pilaf De Orez Sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un aragaz de 2 litri și un vas de copt sigur pentru cuptor cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Topiți untul în vasul de copt la foc mediu. Se amestecă orezul sălbatic și orezul brun. Gatiti si amestecati timp de 5 minute. Se amestecă ceapa; gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Scoateți din căldură. Se amestecă ciupercile și migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
4
Se toarnă supa de ceapă și consomme peste amestecul de orez. Acoperiți cu capac sau folie de aluminiu care a fost acoperită cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Coaceți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, aproximativ 1 oră și 15 minute. Se amestecă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista