Pilaf vegetal cu nuci de pin

Pilaf vegetal cu nuci de pin
Veggie Pilaf cu nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 232 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 77 de cenți pe porție. Cap la magazin și ridica del monte morcovi, apă, catei de usturoi, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 18 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Pilaf de orez cu nuci de pin, Pilaf armean cu nuci de pin, și Pilaf cu coriandru și nuci de pin.

Instrucțiuni

1
Combinați morcovii, apa, orezul și rozmarinul într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere, reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 10 până la 12 minute sau până când apa este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc. Se amestecă ingredientele rămase.
DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista