Pilaf de Quinoa roșie cu roșii, spanac și nuci de pin
Pilaf de Quinoa roșie cu roșii, spanac și nuci de pin este un fără gluten și vegan garnitură. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 363 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, nuci de pin, dar roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Quinoa cu usturoi prăjit, roșii, spanac și nuci de pin, Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin, și Pilaf de orez cu nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți bine quinoa în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Apă
2
Se scurge bine.
3
Într-o tigaie mare, ulei cald la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, 3 până la 5 minute. Se amestecă roșiile și bulionul și se mărește căldura la mare. Aduceți la fierbere, apoi transferați cu atenție în aragazul lent. Se amestecă quinoa și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc mic până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită și quinoa este fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tomate
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Bulion
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Puneți nucile de pin într-o tigaie mică la foc mediu-mic. Gatiti, scuturand tigaia constant, pana cand nucile de pin sunt aurii si parfumate, aproximativ 3 minute. Transferați imediat într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
6
Scoateți capacul aragazului lent și amestecați spanacul și nucile de pin. (Dacă pilaful pare uscat, adăugați până la 1/2 cană mai mult bulion.) Acoperiți și gătiți cu 15 minute mai mult sau până când spanacul s-a ofilit complet. Se condimentează cu sare și piper suplimentar și se servește.