Pilaf de orz cu năut și inimi de anghinare

Pilaf de orz cu năut și inimi de anghinare necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 497 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați orz de gătit rapid, parmezan preshredded, năut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Încercați Salată Orzo cu năut și inimi de anghinare, Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado, și Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; gatiti 3 minute. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când orzul este fraged și lichidul este absorbit. Se amestecă pesto și năut; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine. Se amestecă sucul de lămâie.
În timp ce orzul gătește, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi și anghinare; saut 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Așezați 1 cană amestec de orz în fiecare din cele 4 boluri, apoi acoperiți fiecare porție cu 1/4 cană amestec de anghinare.
Presărați fiecare porție cu 2 linguri de brânză.