Pilaf de orez Sarah

Pilaf de orez Sarah
Pilaful de orez al lui Sarah ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 4 porții cu 220 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este plăcută de 364 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de unt, paste orzo, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin (Pilaf De Orez Pi Inktifon), Sarah Bernhardt Prăjituri (Sarah Bernhardt-Kager) (Daneză), și Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie acoperită la foc mediu-mic. Gatiti si amestecati pastele orzo pana se rumenesc. Se amestecă ceapa și se gătește până când ceapa devine translucidă, apoi se adaugă usturoiul și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă orezul și bulionul de pui. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
OrezOrez
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute, apoi se pufăie cu o furculiță.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista