Pilaf De Orez Galben

Pilaf De Orez Galben
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pilaf de orez galben. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 212 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 57 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, ceapă, turmeric măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pilaf De Orez Galben, Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin, și Pilaf de linte și Bulgur cu dovlecei verzi și galbeni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță medie la foc moderat, încălziți uleiul de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați orezul, fidea de vermicelli, ceapa, țelina, ardeiul gras și scallions și saut-ul, amestecând frecvent, până devin aurii și prăjite, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ceapa VerdeCeapa Verde
PastePaste
țelinățelină
CeapăCeapă
OrezOrez
4
Se adaugă usturoiul, turmericul, chimenul și cayenne și saut-ul, amestecând continuu, până când condimentele sunt prăjite, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UsturoiUsturoi
CondimenteCondimente
ChimenChimen
5
Adăugați bulionul de pui și sarea, amestecați bine și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
SareSare
6
Transferați în vasul de copt. Faceți înainte: orezul poate fi preparat până în acest moment, acoperit și refrigerat până la 8 ore. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Punctați orezul cu untul, acoperiți vasul de copt perfect cu folie și coaceți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Scoateți folia și continuați să coaceți până când orezul este fraged, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Se presară pătrunjel și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista