Pilaf De Orez Cu Șofran
Pilaf de orez cu șofran ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 227 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, băț de scorțișoară, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, Pilaf De Orez Cu Șofran, și Pilaf De Orez Cu Șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați ceapa, scorțișoara și șofranul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când ceapa se înmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Adăugați orezul și amestecați timp de 1 minut pentru a acoperi orezul cu uleiul.
Adăugați bulionul de pui, sarea și un vârf de piper și dați la fiert la foc mare. Se fierbe timp de 2 minute, amestecând ocazional. Acoperiți, transferați la cuptor și coaceți timp de 15 minute.
Scoateți caserola din cuptor și lăsați să stea, acoperită, până la 30 de minute. Pufați orezul cu o furculiță înainte de servire.
Note: o porție: Calorii 221 kcal, grăsimi totale 6 gm, grăsimi saturate 1 gm