Pilaf De Orez Brun Cu Ierburi
Pilaf de orez brun Herbed ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 214 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de orez brun, pătrunjel cu frunze plate, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pilaf De Orez Brun Cu Ierburi, Pilaf De Orez Cu Ierburi, și Pilaf De Orez Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță de 2 litri la foc mediu.
Se adaugă șalotul și se sotează până se înmoaie.
Adăugați orezul și amestecați până când orezul este lucios și acoperit cu untul. Condimentează cu sare și piper.
Adăugați stocul, usturoiul și cimbrul. Acoperiți cu un capac bine fixat. Gatiti 40 de minute, stingeti focul si lasati sa stea 10 minute.
Scoateți crengutele de cimbru și usturoiul. Pufați cu o furculiță și adăugați pătrunjel și ceapă verde.