Pilaf De Orez Brun Cu Ierburi

Pilaf De Orez Brun Cu Ierburi
Pilaf de orez brun Herbed ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 214 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de orez brun, pătrunjel cu frunze plate, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pilaf De Orez Brun Cu Ierburi, Pilaf De Orez Cu Ierburi, și Pilaf De Orez Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță de 2 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se adaugă șalotul și se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
3
Adăugați orezul și amestecați până când orezul este lucios și acoperit cu untul. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Adăugați stocul, usturoiul și cimbrul. Acoperiți cu un capac bine fixat. Gatiti 40 de minute, stingeti focul si lasati sa stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Scoateți crengutele de cimbru și usturoiul. Pufați cu o furculiță și adăugați pătrunjel și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
DificultateGreu
Gata În1 h, 7 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista