Pilaf de dovleac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 271 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fistic, ulei de măsline, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Pilaf Spelt Cu Ridiche Murată, Semințe De Dovleac, Stafide Aurii, veg pilaf sau veg pulao, cum se face pilaf vegetal în stil asiatic, și Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 până la 12 inci (cu laturile de cel puțin 2 inci. mare) la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați ceapa și usturoiul; se amestecă până se limpezește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați orez, scorțișoară, coriandru, chimen, turmeric, sare, boia și piper; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
Scorțișoară
Turmeric
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
Chimen
Orez
Sare
3
Adăugați bulion, suc de lămâie, dovleac, coacăze și lămâie conservată. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie Conservată
Suc De Lămâie
Coacăze
Dovleac
Bulion
4
Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până când lichidul este absorbit și orezul este fraged pentru a mușca, 20 până la 25 de minute. Pufați cu o furculiță și amestecați fisticul și coriandrul.