Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Quinoan și Fasole Pilaf. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30 g de proteine , 15 g de grăsimi și un total de 572 de calorii . Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 4 și costă 1,71 USD per porție . Dacă aveți la îndemână usturoi, ardei gras, sare cușer și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este pe placul a 7 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 97% , ceea ce este minunat. Încercați Pilaf cu Broccolini Quinoa , Pilaf cu ciuperci din orez brun și Pilaf Bulgur cu linte verde, servit cu ceapă caramelizată -Mercimekli Bulgur Pilavi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ceai, Feliați (părțile Albe și Cele Verzi Separate)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ardeiul gras, albușul și țelina și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ghimbir întreg, Zdrobit
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3
Adăugați usturoiul, pasta de roșii, cayenne și 1/2 linguriță de sare și gătiți, amestecând des, până când pasta de roșii devine roșie, aproximativ 2 minute. Se amestecă quinoa, apoi se adaugă 2 căni de apă și fasolea. Aduceți la fiert și gătiți, amestecând des, până când cea mai mare parte a apei este absorbită și quinoa este gătită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Toppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați până la 1/4 cană mai multă apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați spanacul până când se ofilește. Amestecați 1/2 linguriță de sare și jumătate din fiecare dintre verdeața de ceață și brânza. Împărțiți în boluri și stropiți cu verdeața de ceai și brânză rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă