Pilaf cu cereale coapte
Pilaf cu cereale coapte necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 178 de calorii , 7 g de proteine și 4 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 8 persoane și costă 66 de cenți per porție. Mergeți la magazin și cumpărați mei, quinoa, ulei vegetal și alte câteva ingrediente pentru a-l prepara astăzi. Funcționează bine ca o gustare la un preț foarte rezonabil. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este oferită de Allrecipes. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 45% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine cu cereale antice , Pilaf cu orez brun și ciuperci și Pilaf de bulgur cu linte verde, servit cu ceapă caramelizată - Pilaf de bulgur Mercimekli .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, țelina, ardeiul gras și porumbul în uleiul încins până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Amestecați amestecul de ceapă, meiul, quinoa și sarea într-o caserolă de 20x20 cm; turnați supa de pui. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când boabele sunt fierte și au absorbit tot lichidul, aproximativ 30 de minute.