Pilaf basmati condimentat cu mazăre de grădină
Pilaf basmati condimentat cu mazăre de grădină este un fără gluten și vegan rețetă cu 7 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 133 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, ceapă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pilaf de orez Basmati cu mazăre, Orez Basmati și pilaf de mazăre (Mazăre Pulao), și Pilaf Basmati Ușor Condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați orezul în 3 schimbări de apă fierbinte; scurgere.
Combinați orezul și 2 căni de apă rece într-un castron; lasa sa stea 30 de minute.
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 3 minute sau pana se rumeneste usor.
Adăugați cardamom, cuișoare, scorțișoară, orez și sare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și gătiți 5 minute sau până când lichidul este aproape absorbit. Îndoiți mazărea. Acoperiți, reduceți căldura la minim și gătiți 8 minute.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute.
Îndepărtați și aruncați cardamomul, cuișoarele și scorțișoara.