Piersici Umplute Încălzite
Piersicile umplute încălzite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 120 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de migdale tăiate, piersici, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Piersici Pentru Micul Dejun Umplute Cu Ovăz, Amaretti Piersici Umplute, și Piersici Umplute Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți pulpa de piersici pentru a forma un cerc de 2 inci în centrul fiecărei jumătăți. Pulpa de rezervă și se toacă fin.
Combinați pulpa, fructele uscate, migdalele prăjite, firimiturile de cracker graham, zahărul brun și ienibaharul. Împărțiți amestecul de pulpă uniform între jumătățile de piersici.
Așezați jumătăți de piersici umplute într-un vas de copt de 11 x 7 inci.
Adăugați nectar în tigaie.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când piersicile sunt fragede.
Stropiți uniform jumătățile de piersici cu lichid din tigaie. Se acoperă uniform cu iaurt.