Piersici prăjite cu zahăr brun și cremă cremă congelată

Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Piersici prăjite cu zahăr brun și cremă înghețată cremă ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 501 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1019 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piersici, scorțișoară, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Piersici și cremă cremă congelată cu Brownies și sos de Caramel închis sărat, Piersici cu zahăr brun și pâine prăjită franceză la grătar, și Rolling Stones Cupcake cu zahăr brun cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 400 de grade 400 de grade
Tăiați piersicile în jumătate și îndepărtați gropile și așezați partea tăiată în sus într-o tigaie mare.
Se presară cu zahăr brun și scorțișoară. Prăjiți la cuptor până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 25-30 de minute.
Lăsați să se răcească complet și curățați pielea de pe piersici.
Se pune la frigider într-un recipient etanș pentru a răci câteva ore sau peste noapte lapte cald, zahăr, 1 cană de smântână grea, pastă de fasole de vanilie și sare într-o cratiță medie la foc mic, amestecând până când zahărul se dizolvă, aproximativ 10-12 minute. Apoi scoateți de pe foc, acoperiți și lăsați să se absoarbă la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute.
Se toarnă restul de 1 cană de smântână grea într-un castron mare și se pune deasupra o sită cu ochiuri fine și se lasă deoparte.Folosind un al doilea castron mare, bateți gălbenușurile de ou. Turnați încet amestecul de lapte cald în gălbenușurile de ou, amestecând constant.
Se toarnă amestecul de ouă și lapte înapoi în tigaia cu sos și se gătește la foc mic, amestecând continuu, până când crema se îngroașă și acoperă lingura, aproximativ 2 minute.
Îndepărtați crema de pe foc și strecurați-o prin strecurătoarea cu ochiuri fine în vasul cu crema rămasă pentru a îndepărta orice bulgări și amestecați pentru a combina.
Așezați vasul de bază de cremă în baie de gheață pentru a se răci la temperatura camerei, aproximativ 10 până la 15 minute, amestecând ocazional. (Îmi umplu chiuveta de bucătărie cu câțiva centimetri de apă rece cu gheață). Odată răcit, acoperiți vasul și puneți-l în frigider pentru a se răci complet, cel puțin 3 ore, dar cel mai bine peste noapte.Când atât baza de fructe, cât și baza de cremă sunt răcite suficient, zdrobiți piersicile cu o furculiță (nu este nevoie să faceți piure), adăugați-le la baza de cremă și procesați înghețata conform instrucțiunilor producătorului dvs. de înghețată.Bucurați-vă imediat de servire moale sau înghețați până când este setat.