Piersici proaspete cu sos Amaretto

Piersici proaspete cu sos Amaretto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piersici proaspete cu sos Amaretto. Această rețetă servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 130 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână lichior amaretto, zahăr, piersici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piersici la grătar cu sos de caramel Amaretto-Pecan, Piersici la grătar cu sos proaspăt de zmeură, și Grătar: piersici cu sos proaspăt de zmeură.

Instrucțiuni

1
Amestecați împreună zahărul și amidonul de porumb în oțel inoxidabil de 1 litru sau o cratiță antiaderentă (nu folosiți aluminiu, deoarece sosul se va decolora). Cu biciul de sârmă, amestecați laptele de soia și lichiorul amaretto până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior AmarettoLichior Amaretto
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Lapte De SoiaLapte De Soia
SosSos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe 1 minut, amestecând constant.
3
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
4
Împărțiți piersicile între 4 feluri de mâncare individuale de desert. Puneți sosul amaretto peste piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior AmarettoLichior Amaretto
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
SosSos
5
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista