Piersici la grătar cu sos de coniac

Piersici la grătar cu sos de coniac
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru colecția dvs., piersici la grătar cu sos de coniac ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest hor d ' oeuvre are 398 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,39 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scândura de grătar de arțar, zahărul brun, untul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Piersici Murate Cu Coniac, Friptură piperată la grătar cu sos de cremă de coniac, și Rachiu de caise și tort de lire de rom cu piersici sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Înmuiați scândura de grătar în apă timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2
Într-o cratiță mică grea, topiți untul. Se amestecă zahărul brun până se dizolvă; se ia de pe foc. Se amestecă brandy; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Așezați scândura pe grătar la foc mediu direct. Acoperiți și încălziți timp de 3 minute sau până când fumul ușor până la mediu iese din scândură și pădurea începe să crape. (Aceasta indică faptul că scândura este gata.)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Așezați piersicile pe scândură. Grătiți, acoperit, la foc mediu timp de 20-23 de minute sau până când piersicile sunt fragede, perindând ocazional cu sos de coniac. Acoperiți fiecare jumătate de piersică cu o lingură de înghețată; stropiți cu sosul de coniac rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Moet & Chandon Imperial (sticlă de 3 litri - Jeroboam) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 600 de dolari pe sticlă.
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Culoarea este un galben paie auriu elegant, cu accente de chihlimbar.Aromele sale sunt strălucitoare, dezvăluind fructe cu pulpă galbenă strălucitoare (măr, pere, piersică galbenă), miere, nuanțe florale (floare de tei) și note elegante de blond (brioșă și nuci proaspete).Palatul este seducător, bogat aromat și neted, combinând generozitatea și subtilitatea, plinătatea și vigoarea, urmată de o crocantă delicat proaspătă (fruct cu semințe), pentru a dezvălui echilibrul magic al șampaniei.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista