Piersici la grătar cu Prosciutto și Balsamic

Piersicile la grătar cu Prosciutto și Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 464 calorii, 4G de proteine, și 38g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, frunze de busuioc, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prosciutto la grătar piersici învelite cu glazură balsamică de mure, Prosciutto Cu Piersici Și Oțet Balsamic, și Piersici la gratar cu Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți oțetul într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mare. Gatiti pana se ingroasa si siropos, amestecati mierea si condimentati cu sare si piper, daca folositi.
Se lasă să se răcească ușor.
Ungeți jumătățile de piersică cu ulei și condimentați cu sare și piper, dacă folosiți.
Așezați pe grătar, tăiați partea în jos și grătați până se rumenesc. Întoarceți și grătați timp de 1 minut mai mult.
Scoateți piersicile de pe grătar și stropiți cu balsamicul. Înfășurați sau umpleți fiecare jumătate cu o felie de prosciutto.
Presărați busuiocul deasupra și stropiți cu ulei de măsline.