Pierogii sufocați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 435 calorii, 25g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 33 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Mergeți la magazin și ridicați cârnați în vrac, ardei gras, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pan Pierogies, Pierogii, și Pierogii De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați cârnații italieni. Gatiti si amestecati pana se rumenesc, se rumenesc uniform si nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Italieni
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime, apoi scoateți cârnații din tigaie și puneți-l într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în tigaie. Se amestecă ceapa, ardeiul gras verde și ardeiul gras roșu; gătiți și amestecați până când ceapa este aurie, iar ardeii sunt fragede, aproximativ 8 minute. Se amestecă usturoiul și ciupercile; gătiți încă 1 minut. Condimentează cu pătrunjel, praf de usturoi, oregano, busuioc și fulgi de ardei roșu. Condimentează după gust cu sare și piper. Amestecați pentru a combina, apoi răzuiți legumele în castron cu cârnații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Așezați pierogii în uleiul fierbinte și gătiți până se rumenesc pe fiecare parte și fierbinți în centru, aproximativ 5 minute. Puneți amestecul de cârnați și legume peste pierogii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se presară brânză mozzarella și brânză Romano. Acoperiți și gătiți până când brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat