Pierogii Sufocați
Pierogii sufocați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 435 calorii, 25g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 33 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Mergeți la magazin și ridicați cârnați în vrac, ardei gras, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pan Pierogies, Pierogii, și Pierogii De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați cârnații italieni. Gatiti si amestecati pana se rumenesc, se rumenesc uniform si nu mai sunt roz.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime, apoi scoateți cârnații din tigaie și puneți-l într-un bol.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în tigaie. Se amestecă ceapa, ardeiul gras verde și ardeiul gras roșu; gătiți și amestecați până când ceapa este aurie, iar ardeii sunt fragede, aproximativ 8 minute. Se amestecă usturoiul și ciupercile; gătiți încă 1 minut. Condimentează cu pătrunjel, praf de usturoi, oregano, busuioc și fulgi de ardei roșu. Condimentează după gust cu sare și piper. Amestecați pentru a combina, apoi răzuiți legumele în castron cu cârnații.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Așezați pierogii în uleiul fierbinte și gătiți până se rumenesc pe fiecare parte și fierbinți în centru, aproximativ 5 minute. Puneți amestecul de cârnați și legume peste pierogii.
Se presară brânză mozzarella și brânză Romano. Acoperiți și gătiți până când brânza s-a topit.