Pierogii Sufocați

Pierogii Sufocați
Pierogii sufocați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 435 calorii, 25g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 33 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Mergeți la magazin și ridicați cârnați în vrac, ardei gras, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pan Pierogies, Pierogii, și Pierogii De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați cârnații italieni. Gatiti si amestecati pana se rumenesc, se rumenesc uniform si nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime, apoi scoateți cârnații din tigaie și puneți-l într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în tigaie. Se amestecă ceapa, ardeiul gras verde și ardeiul gras roșu; gătiți și amestecați până când ceapa este aurie, iar ardeii sunt fragede, aproximativ 8 minute. Se amestecă usturoiul și ciupercile; gătiți încă 1 minut. Condimentează cu pătrunjel, praf de usturoi, oregano, busuioc și fulgi de ardei roșu. Condimentează după gust cu sare și piper. Amestecați pentru a combina, apoi răzuiți legumele în castron cu cârnații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați pierogii în uleiul fierbinte și gătiți până se rumenesc pe fiecare parte și fierbinți în centru, aproximativ 5 minute. Puneți amestecul de cârnați și legume peste pierogii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Se presară brânză mozzarella și brânză Romano. Acoperiți și gătiți până când brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista