Pierogii la grătar și Kielbasa

Pierogii la grătar și Kielbasa
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Pierogies la gratar si Kielbasan un try. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 574 calorii, 20g de proteine, și 47G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,69 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar din cereale integrale, pierogii de cartofi și cheddar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Kielbasan polonez și pierogii, Tigaie Pierogies, Kielbasan și caserola de varză, și Tacos Kielbasa La Gratar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar la mediu. Grătați kielbasa, rotind, până la marcaj, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Transferați pe o foaie de copt sau platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Între timp, bateți muștarul și oțetul într-un castron mare. Bateți încet în 2 linguri de ulei de măsline până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Aruncați ceapa și pierogii cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătar, acoperit, până când pierogii se dezgheță și ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Întoarceți pierogii și ceapa și continuați să grătați, acoperite, până când pierogii sunt gătite și ceapa este fragedă, încă 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Transferați pe foaia de copt sau pe platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Feliați kielbasa în bucăți și adăugați în castron cu pansamentul de muștar. Se toacă aproximativ ceapa și se adaugă în castron împreună cu pierogii și pătrunjelul. Condimentează cu sare și piper și aruncă. Împărțiți între boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
KielbasaKielbasa
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista