Pierogii

Pierogii
Pierogies este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână cartofi, făină, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pan Pierogies, Pierogii De Casă, și Pierogii De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, laptele și 1/4 linguriță de sare într-un robot de bucătărie. Pulse până când aluatul se formează într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Se întinde aluatul pe o scândură făinoasă și se taie în 2 pătrate de 1/2 - pe 2 1/2-inch. Aruncați aproximativ 2 lingurițe de piure de cartofi în centrul unui pătrat de aluat. Scufundați un deget în apă, rulați-l în jurul marginii pătratului, pliați cartoful în interior și prindeți marginile pentru a sigila. Repetați cu aluatul rămas și umplutura de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
3
Așezați pierogiile finite pe tigăi de foi făinoase.
4
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și aruncați pierogii. Când toți plutesc în vârf, se termină, 3 până la 4 minute. Se strecoară și se pune într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
În timp ce pierogii se gătesc, în tigaie mare la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se adaugă ceapa și se sotează până se rumenesc mediu, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Se toarnă peste pierogii, se aruncă ușor și se servește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista