Pierogii
Pierogies este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână cartofi, făină, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pan Pierogies, Pierogii De Casă, și Pierogii De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, laptele și 1/4 linguriță de sare într-un robot de bucătărie. Pulse până când aluatul se formează într-o minge.
Se întinde aluatul pe o scândură făinoasă și se taie în 2 pătrate de 1/2 - pe 2 1/2-inch. Aruncați aproximativ 2 lingurițe de piure de cartofi în centrul unui pătrat de aluat. Scufundați un deget în apă, rulați-l în jurul marginii pătratului, pliați cartoful în interior și prindeți marginile pentru a sigila. Repetați cu aluatul rămas și umplutura de cartofi.
Așezați pierogiile finite pe tigăi de foi făinoase.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și aruncați pierogii. Când toți plutesc în vârf, se termină, 3 până la 4 minute. Se strecoară și se pune într-un bol.
În timp ce pierogii se gătesc, în tigaie mare la foc mediu, topiți untul.
Se adaugă ceapa și se sotează până se rumenesc mediu, 6 până la 8 minute.
Se toarnă peste pierogii, se aruncă ușor și se servește.