Pierogi Wontons
Pierogi Wontons ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 50 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 36 calorii. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 1 oră. Un amestec de piei de wonton, frunze de coriandru, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pierogi, Pierogi, și Pierogi Skillet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți cartofii punându-i într-un cuptor de 400 F până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore.
Lăsați să se răcească, apoi scoateți carnea de cartof prăjită. Aruncați piei.
Pentru a face umplutura: într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, rupeți ușor cartoful cu o furculiță.
Adăugați brânză de fermier, brânză cheddar, sos de soia, ulei de susan, pastă de fasole fermentată, coriandru, piper negru și boabe de piper Sichuan și aruncați pentru a combina, având grijă să nu descompuneți prea mult cartofii. În amestec ar trebui să existe încă bucăți de cartofi perceptibile. Condimentează după gust cu sare. Umplerea pentru wontons poate fi păstrată într-un recipient frigorific sigilat timp de până la două zile.
Așezați o linguriță de 1/2 până la 3/4 de umplutură în centrul unui înveliș wonton și umeziți marginile cu apă. Îndoiți un colț spre colțul opus, creând o pungă triunghiulară. Sigilați, având grijă să împingeți cât mai mult aer posibil. Odată sigilate, aduceți cele două colțuri ale capătului lung al triunghiului împreună pentru a forma o pungă rotunjită.
Transferați wontonul pe o foaie de copt cu margini căptușită cu hârtie pergament. Repetați până când se folosește toată umplutura, asigurându-vă că nu lăsați wontons să atingă.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați 1/4 din wontons. Gatiti pana cand incep sa pluteasca, aproximativ 30 de secunde.
Îndepărtați cu o lingură cu fante sau un păianjen cu plasă de sârmă și transferați pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Separați wontonii ca să nu se atingă. Repetați cu cele trei loturi rămase.
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie din fontă de 12 inci sau antiaderentă la foc mediu la foc mediu până la sclipire.
Adăugați cât mai multe wontons pe care le puteți încadra într-un singur strat și gătiți, învârtind tigaia ocazional, până când se rumenesc și sunt crocante pe fund.
Transferați wontonii pe o placă de sering cu partea crocantă în sus. Repetați cu loturile rămase.
Se servește cu ulei de chili sau sos de soia pentru scufundare.