Pierogi Wontons

Pierogi Wontons
Pierogi Wontons ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 50 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 36 calorii. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 1 oră. Un amestec de piei de wonton, frunze de coriandru, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pierogi, Pierogi, și Pierogi Skillet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți cartofii punându-i într-un cuptor de 400 F până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Lăsați să se răcească, apoi scoateți carnea de cartof prăjită. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Pentru a face umplutura: într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, rupeți ușor cartoful cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Adăugați brânză de fermier, brânză cheddar, sos de soia, ulei de susan, pastă de fasole fermentată, coriandru, piper negru și boabe de piper Sichuan și aruncați pentru a combina, având grijă să nu descompuneți prea mult cartofii. În amestec ar trebui să existe încă bucăți de cartofi perceptibile. Condimentează după gust cu sare. Umplerea pentru wontons poate fi păstrată într-un recipient frigorific sigilat timp de până la două zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De FermierBrânză De Fermier
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Așezați o linguriță de 1/2 până la 3/4 de umplutură în centrul unui înveliș wonton și umeziți marginile cu apă. Îndoiți un colț spre colțul opus, creând o pungă triunghiulară. Sigilați, având grijă să împingeți cât mai mult aer posibil. Odată sigilate, aduceți cele două colțuri ale capătului lung al triunghiului împreună pentru a forma o pungă rotunjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Transferați wontonul pe o foaie de copt cu margini căptușită cu hârtie pergament. Repetați până când se folosește toată umplutura, asigurându-vă că nu lăsați wontons să atingă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați 1/4 din wontons. Gatiti pana cand incep sa pluteasca, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Îndepărtați cu o lingură cu fante sau un păianjen cu plasă de sârmă și transferați pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Separați wontonii ca să nu se atingă. Repetați cu cele trei loturi rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie din fontă de 12 inci sau antiaderentă la foc mediu la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Adăugați cât mai multe wontons pe care le puteți încadra într-un singur strat și gătiți, învârtind tigaia ocazional, până când se rumenesc și sunt crocante pe fund.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Transferați wontonii pe o placă de sering cu partea crocantă în sus. Repetați cu loturile rămase.
12
Se servește cu ulei de chili sau sos de soia pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ChiliUlei De Chili
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista