Pierogi Wontons

Pierogi Wontons
Pierogi Wontons ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 50 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 36 calorii. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 1 oră. Un amestec de piei de wonton, frunze de coriandru, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pierogi, Pierogi, și Pierogi Skillet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți cartofii punându-i într-un cuptor de 400 F până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Lăsați să se răcească, apoi scoateți carnea de cartof prăjită. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Pentru a face umplutura: într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, rupeți ușor cartoful cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
4
Adăugați brânză de fermier, brânză cheddar, sos de soia, ulei de susan, pastă de fasole fermentată, coriandru, piper negru și boabe de piper Sichuan și aruncați pentru a combina, având grijă să nu descompuneți prea mult cartofii. În amestec ar trebui să existe încă bucăți de cartofi perceptibile. Condimentează după gust cu sare. Umplerea pentru wontons poate fi păstrată într-un recipient frigorific sigilat timp de până la două zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De FermierBrânză De Fermier
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Așezați o linguriță de 1/2 până la 3/4 de umplutură în centrul unui înveliș wonton și umeziți marginile cu apă. Îndoiți un colț spre colțul opus, creând o pungă triunghiulară. Sigilați, având grijă să împingeți cât mai mult aer posibil. Odată sigilate, aduceți cele două colțuri ale capătului lung al triunghiului împreună pentru a forma o pungă rotunjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Transferați wontonul pe o foaie de copt cu margini căptușită cu hârtie pergament. Repetați până când se folosește toată umplutura, asigurându-vă că nu lăsați wontons să atingă.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați 1/4 din wontons. Gatiti pana cand incep sa pluteasca, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Îndepărtați cu o lingură cu fante sau un păianjen cu plasă de sârmă și transferați pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Separați wontonii ca să nu se atingă. Repetați cu cele trei loturi rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie din fontă de 12 inci sau antiaderentă la foc mediu la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați cât mai multe wontons pe care le puteți încadra într-un singur strat și gătiți, învârtind tigaia ocazional, până când se rumenesc și sunt crocante pe fund.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Transferați wontonii pe o placă de sering cu partea crocantă în sus. Repetați cu loturile rămase.
12
Se servește cu ulei de chili sau sos de soia pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ChiliUlei De Chili
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista