Pieptul de pui al lui Richard
Pieptul de pui al lui Richard ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 502 calorii. 38 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de brânză mozzarella, vin marsala, condimente de pasăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Richard E neglijent Joe, Aioli de Richard Blais, și Richard Olney ' s Soupe au Pistou.
Instrucțiuni
Condimentați făina cu condimente de pasăre. Dragați pieptul de pui în făina condimentată. Topiți untul cu uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare, prăjiți puiul în amestecul de unt fierbinte timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte, în funcție de grosime.
Scoateți puiul și lăsați-l deoparte (păstrați-l la cald.)
Deglazați tigaia cu vin Marsala (deglazarea se învârte sau se agită un lichid într-o tigaie pentru a dizolva particulele de alimente gătite rămase pe fund).
Adăugați ciupercile tocate, ceapa tocată și rozmarinul.
Se sotează 5 minute la foc mare.
Întoarceți pieptul de pui în tigaie, ungeți cu picături, puneți brânză pe sâni și gătiți încă 2 1/2 minute cu capacul bine. Nu atinge capacul!
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute, până când sânii se fierb. Verificați condimentul și reglați. Veți avea cei mai plinuți și mai suculenți sâni de pui pe care vi-i puteți imagina!