Rețeta înăbușită de ceapă friptură și legume ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 45 minute. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 398 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Un amestec de morcovi, ardei de usturoi, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Pui Sufocat Și Legume, Câine Sufocat De Ceapă, și Ouă Înăbușite Cu Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați grăsimea din piept.
3
Așezați pieptul într-o tigaie mare; se acoperă cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
4
Combinați sosul de chili, berea, zahărul și sosul Worcestershire; se toarnă peste ceapă. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Sos De Chili
Ceapă
Zahăr
Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se amestecă ceapa în lichidul de gătit. Aranjați morcovii și cartofii în jurul pieptului; lingură lichid de gătit peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cartofi
Morcov
Ceapă
6
Presărați sare condimentată și piper de usturoi peste carne și legume. Acoperiți și coaceți încă 1 1/2 ore sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Condimentată
Legume
Usturoi
Piper
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Tăiați pieptul în diagonală peste Bob în felii subțiri. Aranjați carnea de vită și legumele în fiecare din cele 8 boluri puțin adânci și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sos
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Notă: dacă nu aveți o tigaie mare, tăiați pieptul în jumătate și puneți-l într-un cuptor olandez mare.