Piept În Stil Sudic

Piept În Stil Sudic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul în stil sudic. Această rețetă servește 8. O porție conține 384 calorii, 36g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Hanuka. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper kosher, ulei vegetal, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept din viața sudică, Piept De Sud La Grătar, și Piept În Stil Thailandez.

Instrucțiuni

1
Combinați pudra de chili, pudra de muștar, zahărul brun, cayenne, 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper negru. Se freacă de piept, se acoperă și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
2
Scoateți pieptul din frigider cu aproximativ 1 oră înainte de gătit și lăsați să stea la temperatura camerei. Înmuiați câteva mâini de așchii de lemn mesquite sau hickory în apă 30 de minute; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3
Preîncălziți un grătar la scăzut, apoi pregătiți-vă pentru căldură indirectă: pentru un grătar pe gaz, opriți arzătoarele pe o parte; puneți așchii de lemn într-o cutie de fumători și poziționați sub grătar peste arzătoarele încălzite. Pentru un grătar de cărbune, împingeți cărbunii într-o parte; odată ce temperatura înregistrează 200 de grade F (ar trebui să puteți ține mâna la 5 inci de cărbuni timp de 6 secunde), împrăștiați așchii de lemn deasupra. Poziționați o tavă de picurare sub grătar pe partea mai rece a grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Puneți grăsimea pieptului în sus pe grătar deasupra tăvii de picurare. Acoperiți și grătați, netulburați, până când un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 185 de grade F până la 200 de grade F, 3 ore, 30 de minute până la 5 ore. Dacă utilizați un grătar de cărbune, lăsați orificiile de aerisire aproape închise și împrăștiați 6 până la 8 brichete de cărbune neluminate și o mână de așchii de lemn pregătite deasupra cărbunilor aprinși la fiecare 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți pieptul de pe grătar, înfășurați în folie și lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Turnați picăturile din tigaia de picurare într-un bol și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
3
Adăugați pudra de chili și gătiți, amestecând, până la roșu cărămidă, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă 1 1/2 căni de apă, oțet, ketchup, suc de lămâie, sos Worcestershire, zahăr brun, muștar, ienibahar și 3/4 linguriță piper negru. Se aduce la foc mic și se gătește, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, 45 până la 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
5
Bateți picăturile rezervate, apoi bateți 1 până la 2 linguri în sosul de grătar. Tăiați subțire pieptul împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Se servește cu sosul de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
7
Uscați bine tigăile din fontă cu prosoape de hârtie după spălare pentru a le împiedica să ruginească.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
8
Fotografie de Kana Okada
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista