Piept În Stil Sudic

Piept În Stil Sudic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul în stil sudic. Această rețetă servește 8. O porție conține 384 calorii, 36g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Hanuka. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper kosher, ulei vegetal, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept din viața sudică, Piept De Sud La Grătar, și Piept În Stil Thailandez.

Instrucțiuni

1
Combinați pudra de chili, pudra de muștar, zahărul brun, cayenne, 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper negru. Se freacă de piept, se acoperă și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Scoateți pieptul din frigider cu aproximativ 1 oră înainte de gătit și lăsați să stea la temperatura camerei. Înmuiați câteva mâini de așchii de lemn mesquite sau hickory în apă 30 de minute; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Preîncălziți un grătar la scăzut, apoi pregătiți-vă pentru căldură indirectă: pentru un grătar pe gaz, opriți arzătoarele pe o parte; puneți așchii de lemn într-o cutie de fumători și poziționați sub grătar peste arzătoarele încălzite. Pentru un grătar de cărbune, împingeți cărbunii într-o parte; odată ce temperatura înregistrează 200 de grade F (ar trebui să puteți ține mâna la 5 inci de cărbuni timp de 6 secunde), împrăștiați așchii de lemn deasupra. Poziționați o tavă de picurare sub grătar pe partea mai rece a grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Puneți grăsimea pieptului în sus pe grătar deasupra tăvii de picurare. Acoperiți și grătați, netulburați, până când un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 185 de grade F până la 200 de grade F, 3 ore, 30 de minute până la 5 ore. Dacă utilizați un grătar de cărbune, lăsați orificiile de aerisire aproape închise și împrăștiați 6 până la 8 brichete de cărbune neluminate și o mână de așchii de lemn pregătite deasupra cărbunilor aprinși la fiecare 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți pieptul de pe grătar, înfășurați în folie și lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Turnați picăturile din tigaia de picurare într-un bol și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Adăugați pudra de chili și gătiți, amestecând, până la roșu cărămidă, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă 1 1/2 căni de apă, oțet, ketchup, suc de lămâie, sos Worcestershire, zahăr brun, muștar, ienibahar și 3/4 linguriță piper negru. Se aduce la foc mic și se gătește, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, 45 până la 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
5
Bateți picăturile rezervate, apoi bateți 1 până la 2 linguri în sosul de grătar. Tăiați subțire pieptul împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Se servește cu sosul de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
7
Uscați bine tigăile din fontă cu prosoape de hârtie după spălare pentru a le împiedica să ruginească.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
8
Fotografie de Kana Okada
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista