Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul în stil sudic. Această rețetă servește 8. O porție conține 384 calorii, 36g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Hanuka. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper kosher, ulei vegetal, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept din viața sudică, Piept De Sud La Grătar, și Piept În Stil Thailandez.
Instrucțiuni
1
Combinați pudra de chili, pudra de muștar, zahărul brun, cayenne, 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper negru. Se freacă de piept, se acoperă și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Scoateți pieptul din frigider cu aproximativ 1 oră înainte de gătit și lăsați să stea la temperatura camerei. Înmuiați câteva mâini de așchii de lemn mesquite sau hickory în apă 30 de minute; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Preîncălziți un grătar la scăzut, apoi pregătiți-vă pentru căldură indirectă: pentru un grătar pe gaz, opriți arzătoarele pe o parte; puneți așchii de lemn într-o cutie de fumători și poziționați sub grătar peste arzătoarele încălzite. Pentru un grătar de cărbune, împingeți cărbunii într-o parte; odată ce temperatura înregistrează 200 de grade F (ar trebui să puteți ține mâna la 5 inci de cărbuni timp de 6 secunde), împrăștiați așchii de lemn deasupra. Poziționați o tavă de picurare sub grătar pe partea mai rece a grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Puneți grăsimea pieptului în sus pe grătar deasupra tăvii de picurare. Acoperiți și grătați, netulburați, până când un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 185 de grade F până la 200 de grade F, 3 ore, 30 de minute până la 5 ore. Dacă utilizați un grătar de cărbune, lăsați orificiile de aerisire aproape închise și împrăștiați 6 până la 8 brichete de cărbune neluminate și o mână de așchii de lemn pregătite deasupra cărbunilor aprinși la fiecare 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți pieptul de pe grătar, înfășurați în folie și lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Turnați picăturile din tigaia de picurare într-un bol și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Adăugați pudra de chili și gătiți, amestecând, până la roșu cărămidă, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă 1 1/2 căni de apă, oțet, ketchup, suc de lămâie, sos Worcestershire, zahăr brun, muștar, ienibahar și 3/4 linguriță piper negru. Se aduce la foc mic și se gătește, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, 45 până la 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
5
Bateți picăturile rezervate, apoi bateți 1 până la 2 linguri în sosul de grătar. Tăiați subțire pieptul împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se servește cu sosul de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
7
Uscați bine tigăile din fontă cu prosoape de hârtie după spălare pentru a le împiedica să ruginească.