Piept La Cuptor

Piept La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe Rețete evreiești, așa că încercați pieptul copt. O porție conține 5934 calorii, 761g de proteine, și 268g de grăsime. Pentru $ 48.39 pe portie, veți obține un fel principal care servește 1. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Toateretete are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, coriandru, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este remarcabil. Încercați Piept De Vită La Grătar, Fasole dulce și picantă, și Simplu Lent-Aragaz Piept & Consistent Piept Tacos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați excesul de grăsime din piept. Puneți o mulțime de găuri pe toată pieptul cu o frigăruie. Pieptul este de obicei lung, așa că tăiați carnea în jumătate, astfel încât să se potrivească într-o pungă mare, resigilabilă cu marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Într-un blender, combinați usturoiul, coriandrul și oțetul. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă marinata în punga resigilabilă cu carnea. Marinați la frigider timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se agită făina în cea mai mare dimensiune cuptor sac de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Puneți pieptul în pungă. Închideți punga și străpungeți conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
7
Așezați ceapa deasupra pieptului, în interiorul pungii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Așezați pe tava de copt în centrul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 6 ore. Feliați subțire peste cereale pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista