Reteta Fiesta piept ar putea satisface pofta ta evreiască în jurul valorii de 5 ore și 35 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 839 calorii, 53G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute guajillo, oțet de cidru, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, Fiesta Dip, și Fiesta Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti ardeii iute intr-o tigaie la foc mare 5 minute sau pana cand sunt parfumati, intorcandu-se des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Îndepărtați tulpinile și semințele din ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Semințe
3
Puneți ardeii iute într-un castron mare; adăugați 4 căni de apă clocotită și lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Scurgere.
5
Procesați ardei iute, oțet, următoarele 8 ingrediente și 3/4 linguriță. sare într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Ardei Iute
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se presară piper și restul de 2 1/4 linguriță. sare peste piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
7
Așezați pieptul într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar foarte mare sau într-un vas mare de mică adâncime.
8
Se toarnă amestecul de chile peste piept; frecați pieptul cu amestecul de chile. Sigilați sau acoperiți și răciți 2 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Condimente Uscate Freca
9
Înmuiați așchii de lemn în apă 30 de minute. Pregătiți grătarul cu gaz îndepărtând grătarul de gătit de pe 1 parte a grătarului. Închideți capacul grătarului și partea ușoară a grătarului fără grătar de gătit, lăsând cealaltă parte neluminată. Preîncălziți grătarul la 250 până la 300 de căldură (scăzută).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Prăjiți
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Întindeți 4 căni de așchii de lemn înmuiate și scurse pe o foaie mare de folie de aluminiu rezistentă. Acoperiți cu o altă foaie de folie rezistentă și pliați marginile pentru a sigila. Introduceți mai multe găuri în partea de sus a pungii cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
Cartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
11
Așezați punga direct pe partea luminată a grătarului. Acoperiți cu grătar de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Scoateți pieptul din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
13
Așezați pieptul, cu partea grasă în sus, într - o tigaie de prăjire din folie de unică folosință de 12 x 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
14
Așezați tigaia pe partea neluminată a grătarului; acoperiți cu capacul grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Tigaie
15
Piept de grătar, menținând temperatura internă a grătarului între 225 și 250, timp de 1 1/2 ore. Rupeți cu grijă punga de folie deschisă cu clești și adăugați 4 căni rămase înmuiate și scurse așchii de lemn în pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Clește
Folie De Aluminiu
16
Acoperiți cu capac pentru grătar și grătar, menținând temperatura internă a grătarului între 225 și 250, până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune de piept înregistrează 165 (aproximativ 1 1/2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
17
Scoateți pieptul de pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
18
Așezați pieptul pe o foaie mare de folie de aluminiu rezistentă și turnați 1/2 cană picături de tigaie peste piept; înfășurați cu folie, etanșând marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
19
Întoarceți pieptul pe partea neluminată a grătarului și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, până când termometrul pentru carne înregistrează 195 (aproximativ 2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
20
Scoateți din grătar și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
21
Tăiați pieptul peste Bob în felii subțiri. Strângeți sucul din tei peste piept înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Suc
Var
22
Garnisiți, dacă doriți.
23
Notă: guajillo chiles și oregano Mexican pot fi găsite pe culoarul de condimente al magazinelor alimentare specializate sau pe piețele mexicane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Guajillo
Oregano Mexican
24
* Oregano uscat poate fi înlocuit cu oregano Mexican.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano Uscat
25
Piept Fiesta prăjit la cuptor: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin Pasul Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
26
Scoateți pieptul din marinată, aruncând marinada. Înfășurați pieptul cu folie de aluminiu rezistentă și puneți-l într-o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Jeleu
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
27
Coaceți 3 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 195 și pieptul este foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
28
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
29
Tăiați pieptul peste Bob în felii subțiri. Pregătire: 30 min., Bucătar: 5 min., Stand: 30 min., Rece: 2 ore.,