Piept Fiesta
Reteta Fiesta piept ar putea satisface pofta ta evreiască în jurul valorii de 5 ore și 35 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 839 calorii, 53G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute guajillo, oțet de cidru, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, Fiesta Dip, și Fiesta Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ardeii iute intr-o tigaie la foc mare 5 minute sau pana cand sunt parfumati, intorcandu-se des.
Îndepărtați tulpinile și semințele din ardei iute.
Puneți ardeii iute într-un castron mare; adăugați 4 căni de apă clocotită și lăsați să stea 20 de minute.
Procesați ardei iute, oțet, următoarele 8 ingrediente și 3/4 linguriță. sare într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar.
Se presară piper și restul de 2 1/4 linguriță. sare peste piept.
Așezați pieptul într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar foarte mare sau într-un vas mare de mică adâncime.
Se toarnă amestecul de chile peste piept; frecați pieptul cu amestecul de chile. Sigilați sau acoperiți și răciți 2 până la 24 de ore.
Înmuiați așchii de lemn în apă 30 de minute. Pregătiți grătarul cu gaz îndepărtând grătarul de gătit de pe 1 parte a grătarului. Închideți capacul grătarului și partea ușoară a grătarului fără grătar de gătit, lăsând cealaltă parte neluminată. Preîncălziți grătarul la 250 până la 300 de căldură (scăzută).
Întindeți 4 căni de așchii de lemn înmuiate și scurse pe o foaie mare de folie de aluminiu rezistentă. Acoperiți cu o altă foaie de folie rezistentă și pliați marginile pentru a sigila. Introduceți mai multe găuri în partea de sus a pungii cu o furculiță.
Așezați punga direct pe partea luminată a grătarului. Acoperiți cu grătar de gătit.
Scoateți pieptul din marinată, aruncând marinada.
Așezați pieptul, cu partea grasă în sus, într - o tigaie de prăjire din folie de unică folosință de 12 x 10 inci.
Așezați tigaia pe partea neluminată a grătarului; acoperiți cu capacul grătarului.
Piept de grătar, menținând temperatura internă a grătarului între 225 și 250, timp de 1 1/2 ore. Rupeți cu grijă punga de folie deschisă cu clești și adăugați 4 căni rămase înmuiate și scurse așchii de lemn în pungă.
Acoperiți cu capac pentru grătar și grătar, menținând temperatura internă a grătarului între 225 și 250, până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune de piept înregistrează 165 (aproximativ 1 1/2 ore).
Scoateți pieptul de pe grătar.
Așezați pieptul pe o foaie mare de folie de aluminiu rezistentă și turnați 1/2 cană picături de tigaie peste piept; înfășurați cu folie, etanșând marginile.
Întoarceți pieptul pe partea neluminată a grătarului și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, până când termometrul pentru carne înregistrează 195 (aproximativ 2 ore).
Scoateți din grătar și lăsați să stea 10 minute.
Tăiați pieptul peste Bob în felii subțiri. Strângeți sucul din tei peste piept înainte de servire.
Notă: guajillo chiles și oregano Mexican pot fi găsite pe culoarul de condimente al magazinelor alimentare specializate sau pe piețele mexicane.
* Oregano uscat poate fi înlocuit cu oregano Mexican.
Piept Fiesta prăjit la cuptor: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin Pasul Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți pieptul din marinată, aruncând marinada. Înfășurați pieptul cu folie de aluminiu rezistentă și puneți-l într-o tigaie cu jeleu.
Coaceți 3 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 195 și pieptul este foarte fraged.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute.
Tăiați pieptul peste Bob în felii subțiri. Pregătire: 30 min., Bucătar: 5 min., Stand: 30 min., Rece: 2 ore.,