Piept fiert dulce și acru
Reteta dulce și acru fiert piept ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 618 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 3,87 USD pe porție. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de ceapă, cuișoare din 1 cap de usturoi, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 85%. Încercați Piept Fiert Dulce Și Savuros, Piept fiert cu cartofi dulci, și Piept dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Frecați pieptul generos cu sare și ulei vegetal.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei vegetal pentru a acoperi uniform tigaia și când uleiul este fierbinte și abia începe să fumeze, adăugați pieptul și rumeniți pe ambele părți.
Transferați pieptul într-un vas de copt superficial.
Adăugați legumele în tigaia sotată. Gatiti pana se rumenesc si incepeti sa se inmoaie, aproximativ 5 minute. Apoi turnați legumele peste piept.
Bateți împreună roșiile, zahărul, stocul și oțetul într-un bol de amestecare, apoi turnați-l în aceeași tigaie. Gatiti cateva minute pentru a scoate toata aroma din tigaie, apoi turnati peste piept. Ar trebui să fie cel puțin 3/4 din modul scufundat în lichid. Acoperiți vasul ușor cu folie de aluminiu și coaceți timp de 8 până la 10 ore până se înmoaie și carnea începe să se destrame. Feliați subțire și serviți cu legume și lichid de gătit.