Piept fiert cu vin roșu cu ceapă caramelizată

Piept fiert cu vin roșu cu ceapă caramelizată
Rețeta de piept fiert cu vin roșu cu ceapă caramelizată ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 5 ore și 45 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 502 calorii, 48G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.69 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Hanuka. Un amestec de piept de vită plat, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 60 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare includ Piept Fiert Cu Vin, Piept Fiert Cu Vin Roșu, și Vin roșu și piept fiert portocaliu.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați toate părțile bucăților de piept cu sare și piper. Gatiti pieptul, in loturi, in ulei incins intr-un cuptor olandez rezistent la cuptor la foc mediu-mare pana se rumeneste pe toate partile (aproximativ 15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Transferați pe o farfurie, rezervând picături în cuptorul olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați ceapă albă și șalotă la picăturile fierbinți în cuptorul olandez și presărați cu zahăr. Gatiti la foc mediu, amestecand des, 25 de minute sau pana cand ceapa este moale si caramelizata. Se amestecă vinul, 1 linguriță. rozmarin și piept. Se acoperă cu ceapă cipollini; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CipolliniCeapă Cipollini
Ceapă AlbăCeapă Albă
RozmarinRozmarin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CeapăCeapă
ZahărZahăr
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Coaceți la 350 timp de 4 ore sau până când pieptul este fraged.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor și lăsați să stea, acoperit, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați pieptul pe o tăietură și ceapa într-un castron mare, rezervând lichid în cuptorul olandez. Acoperiți pieptul și ceapa cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Cuptor OlandezCuptor Olandez
BolBol
8
Aduceți lichidul rezervat la fierbere la foc mare, amestecând des; fierbeți, amestecând des, 10 minute sau până când lichidul este redus la jumătate. Se amestecă ceapa gătită și restul de 1/2 linguriță. rosemary.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
CeapăCeapă
9
Tăiați pieptul peste Bob în felii groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
10
Se servește cu amestec de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista