Piept dulce și acru cu melasă de rodie și fructe uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul dulce și acru cu melasă de rodie și fructe uscate. Această rețetă servește 8. O porție conține 906 calorii, 74G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $6.73 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergeți la magazin și ridicați caise, cola, melasă de rodie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Piept De Melasă De Rodie, Piept dulce și acru, și Piept dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. în robotul de bucătărie sau în blender procesați toate ingredientele, cu excepția fructelor uscate și a cărnii de vită până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați partea de grăsime a pieptului în sus într-o tigaie mare cu fund greu și acoperiți cu sos. Împrăștiați cu fructe uscate. Acoperiți bine cu folie și gătiți timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Întoarceți pieptul, acoperiți cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Scoateți capacul și gătiți până când carnea este fragedă cu furculița, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
5
Scoateți din cuptor și cort cu folie timp de 30 de minute înainte de sculptură.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Între timp, puneți tigaia peste 2 arzătoare și aduceți sosul la fiert. Reduceți la consistența dorită și reglați condimentele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Tăiați grăsimea din carne (unde o puteți vedea) și tăiați-o pe Bob în grosimea dorită. Aranjați felii pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Apă Pentru A Permite
8
Se toarnă sosul peste carnea feliată și se servește imediat.