Piept dulce și acru cu melasă de rodie și fructe uscate

Piept dulce și acru cu melasă de rodie și fructe uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul dulce și acru cu melasă de rodie și fructe uscate. Această rețetă servește 8. O porție conține 906 calorii, 74G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $6.73 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergeți la magazin și ridicați caise, cola, melasă de rodie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Piept De Melasă De Rodie, Piept dulce și acru, și Piept dulce și acru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. în robotul de bucătărie sau în blender procesați toate ingredientele, cu excepția fructelor uscate și a cărnii de vită până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați partea de grăsime a pieptului în sus într-o tigaie mare cu fund greu și acoperiți cu sos. Împrăștiați cu fructe uscate. Acoperiți bine cu folie și gătiți timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Întoarceți pieptul, acoperiți cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Scoateți capacul și gătiți până când carnea este fragedă cu furculița, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Scoateți din cuptor și cort cu folie timp de 30 de minute înainte de sculptură.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Între timp, puneți tigaia peste 2 arzătoare și aduceți sosul la fiert. Reduceți la consistența dorită și reglați condimentele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
7
Tăiați grăsimea din carne (unde o puteți vedea) și tăiați-o pe Bob în grosimea dorită. Aranjați felii pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Se toarnă sosul peste carnea feliată și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista