Piept dulce și acru
Pieptul dulce și acru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 549 calorii. Pentru $ 3.72 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de chili îmbuteliat, frunze de dafin, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 67%. Încercați Piept dulce și acru, Piept dulce și acru, și Piept dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez mare sau o tigaie grea la foc mediu-mare; uscați pieptul cu prosoape de hârtie. Frecați carnea cu usturoi și piper negru crăpat și puneți-o în uleiul încins. Piept maro pe ambele părți, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți pieptul și puneți-l deoparte.
Reduceți focul la mediu și gătiți și amestecați ceapa până se rumenesc foarte mult, aproximativ 10 minute; amestecați bulionul de vită și vinul roșu în cuptorul olandez. Răzuiți orice biți maro și aduceți amestecul la foc mic.
Amestecați sosul de chili, zahărul brun, oțetul de cidru și frunza de dafin în amestecul de vin roșu; așezați pieptul în sos. Puneți sosul peste carne și acoperiți cuptorul olandez.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pieptul este fraged, 2 până la 3 ore.
Lăsați pieptul să se răcească în tigaie.
Scoateți pieptul, feliați carnea și întoarceți feliile în tigaie.
Reveniți la cuptor și coaceți până când sosul clocotește, 10 până la 15 minute.