Piept de vițel umplut cu ciuperci și ciuperci

Piept de vițel umplut cu ciuperci și ciuperci
Chard și piept de vițel umplute cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 681 calorii, 57G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $6.52 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 68 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați țelină, salvie, pâine de 2 cuburi de o zi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Piept de vițel umplut cu ciuperci și ciuperci, Matzo-piept de vițel umplut, și Piept De Vițel Fiert Umplut.

Instrucțiuni

1
Ciupercile porcini uscate pot fi găsite în secțiunea de produse din multe supermarketuri și la magazinele de alimente specializate și piețele italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini UscateCiuperci Porcini Uscate
2
Așezați porcini uscați într-o cană de măsurare cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
3
Adăugați apă clocotită pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se lasă la macerat 30 de minute.Folosind o lingură cu fante, transferați ciupercile pe o suprafață de lucru. Rezervați lichid de înmuiere. Se toacă ciupercile; rezervă.Gatiti ciorba intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Chard ElvețianChard Elvețian
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Transferați într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Scurgeți; stoarceți lichidul.
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați praz, ceapă, usturoi și câte un vârf de sare și piper. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
9
Adăugați ciuperci crimini tocate, salvie și jumătate de porcini tocați. Gatiti, neacoperit si amestecand ocazional, pana cand criminii sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
10
Puneți cuburi de pâine într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați amestecul de ciuperci cu orice lichid din tigaie și bietă; se amestecă pentru a se combina. Se amestecă parmezanul; condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți umplutura, porcini rămași și lichid de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați ouă și amestecați bine pentru a umezi pâinea, adăugând o parte din lichidul de înmuiere rezervat porcini pentru a umezi dacă este necesar (lăsați orice sediment în urmă).Preîncălziți cuptorul la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Combinați 6 lingurițe. paprika, 2 linguri. sare, 4 lingurițe. salvie, 4 lingurițe. piper și cardamom într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Așezați sânii de vițel pe o suprafață de lucru și bateți partea cea mai groasă de vițel cu un ciocan de carne în grosime uniformă. Frecați amestecul de condimente peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
15
Întindeți 1 1/2 căni de umplutură peste fiecare, lăsând o margine de 1" pe toate părțile. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
16
Așezați umplutura rămasă într-un vas mic de copt și coaceți cu vițel în ultimele 30 de minute de prăjire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
17
Rulați vițelul în cilindri și legați transversal cu sfoară de bucătărie la intervale de 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
18
Încălziți uleiul într-o oală grea suficient de mare pentru a ține ambii sâni de vițel la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
19
Adăugați vițel în oală și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, 57 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
20
Transferați vițelul pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
21
Adăugați porcini rezervați rămași din umplutură, praz, morcovi, țelină și ceapă în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
22
Adăugați restul de 2 lingurițe. paprika și 1 linguriță. salvie; se condimentează cu sare și piper și se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
23
Adăugați vin, bulion și orice lichid de înmuiere porcini rămas. Se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
24
Adăugați vițel. (Lichidul ar trebui să vină la jumătatea părților de vițel; adăugați mai mult bulion dacă este necesar).Acoperiți, transferați la cuptor și gătiți, ungând și rotind vițelul la fiecare oră, până când este foarte fraged, 2 1/23 ore, în funcție de grosimea vițelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
25
Transferați sânii de vițel pe o scândură de sculptură; cort liber cu folie.Între timp, lingura de grăsime de pe suprafața de sos. Se strecoară sosul într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți SotațiCreveți Sotați
26
Transferați legumele într-un blender; pur până se omogenizează, adăugând puțin sos, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
27
Adăugați 2 căni de legume purificate în sos în tigaie. Se fierbe la foc mediu-mare până se reduce la 4 căni, 810 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Puneți deoparte 3 căni pentru vițel și rezervați restul de 1 cană de sos pentru o altă utilizare.Feliați vițelul în felii groase de 3/4 " 1 " și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Ingrediente

4Bucăți de caramele Heath Barpiper negru proaspăt măcinat plus mai mult pentru condimentarepiper negru proaspăt măcinat plus mai mult pentru condimentare8creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcovi tocati maruntmorcovi tocati marunt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocată măruntțelină tocată mărunt4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci crimini (baby bella), tăiate, tocate măruntciuperci crimini (baby bella), tăiate, tocate mărunt571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci porcini uscateciuperci porcini uscate4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec2ouă, amestecateouă, amestecate2Bucăți de caramele Heath Barsalvie proaspătă tocatăsalvie proaspătă tocată5Bucăți de caramele Heath Barsalvie proaspătă tocată, împărțităsalvie proaspătă tocată, împărțită6cuișoare de usturoi, tocatecuișoare de usturoi, tocate1Oreos dublu umplutcardamom la solcardamom la sol8Bucăți de caramele Heath BarPaprika dulce maghiară, împărțităPaprika dulce maghiară, împărțită23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsare kosher plus mai mult pentru condimentesare kosher plus mai mult pentru condimente8creveți și cu veneSare KosherSare Kosher4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpraz tocat (numai părți albe și verde pal)praz tocat (numai părți albe și verde pal)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpraz feliat fin (numai părți albe și verde pal)praz feliat fin (numai părți albe și verde pal)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(sau mai mult) bulion de pui cu conținut scăzut de sare(sau mai mult) bulion de pui cu conținut scăzut de sare23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocata maruntceapa tocata marunt4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan ras finparmezan ras fin3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciorchine Elvețiană (aproximativ, tulpini îndepărtate, tocate grosierciorchine Elvețiană (aproximativ, tulpini îndepărtate, tocate grosier2kilogramePiept de vițel dezosat tăiat de 4-6 kilograme, înjumătățit transversal în două 12x8' (aprox.) piesePiept de vițel dezosat tăiat de 4-6 kilograme, înjumătățit transversal în două 12x8' (aprox.) piese
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate78
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista