Piept De Vită Tostados

Piept De Vită Tostados
Tostados piept de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 391 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Un amestec de piept de vită la grătar, coriandru, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare evreiască. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept de vită BBQ, Piept de vită BBQ, și Piept De Vită.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă împreună salsa și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
Întindeți fasolea pe cojile tostada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tostada ShellTostada Shell
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4
Așezați cojile pe o tigaie cu jeleu; se acoperă cu amestec de piept, ceapă și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Dientes De AjoDientes De Ajo
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți la 400 timp de 8 până la 10 minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Serviți imediat cu toppingurile dorite.
7
* Friptura la grătar tocată sau friptura la oală pot fi înlocuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kg De Lengua De Res1,5 Kg De Lengua De Res
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca Vinăria Januik ciel du Cheval Vineyard Syrah. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Vinăria Januik ciel du Cheval Vineyard Syrah
Vinăria Januik ciel du Cheval Vineyard Syrah
Acest Syrah are o culoare roșu rubiniu închis și are cireșe negre, lemn dulce, piperși note de vânat sălbatic pe nasul parfumat. Există indicii de violete șiceai negru care echilibrează aromele fructelor. Intrarea sa suplă pe palateis urmată de o structură frumos rafinată și un finisaj lung aparent nesfârșit.
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista