Nevoie de un fel principal fără lactate? Pieptul de vită la cuptor lent cu sos ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 336 calorii, 37g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 2.66 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Un amestec de sare de usturoi, sos de vită, amestec de supă de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de vită Slow Cooker cu cartofi copți și sos de bere fără Gluten, Piept de vită în sos, și Piept gătit lent în sos de ceapă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 275 grade F (135 grade C). Condimentați pieptul de vită cu sare de usturoi și fragezitor de carne și puneți-l într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Vită
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă sosul de vită, sosul de salată italiană, ciupercile și supa de ceapă într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit
Amestec De Supă De Ceapă Uscată
Sos De Vită
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă amestecul peste pieptul de vită. Acoperiți bine cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este foarte fraged, 4 până la 5 ore.
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M. cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.