Piept De Vită La Grătar
Reteta gratar piept de carne de vită ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 10 ore și 15 minute. Această rețetă servește 15 și costă 1,95 USD pe porție. O porție conține 427 calorii, 32g de proteine, și 12g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar original, ceapă, rulouri kaiser și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Vită La Grătar, Piept De Vită Fiert La Grătar, și Piept De Vită Ușor La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea într-un aragaz lent, tăind în 2 bucăți, dacă este necesar, pentru a se potrivi; Se acoperă cu ceapă galbenă și sos de grătar. Acoperiți cu capac. Gatiti la 10 pana la 12 ore (sau la 5 pana la 6 ore).
Scoateți carnea din aragazul lent; tăiat în felii subțiri. Reveniți la aragazul lent; amestecați ușor.
Combinați amestecul de salată de varză, pansamentul și ceapa verde.
Serviți carnea cu salată de varză și rulouri pe lateral. Sau umpleți rulourile cu amestec de carne și salată de varză chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Peter Lehmann Barossan Shiraz cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Peter Lehmann Barossan Shiraz]()
Peter Lehmann Barossan Shiraz
Fabricat de următoarea generație de vinificatori Peter Lehmann, Barossan prezintă fructele superbe provenite din numeroasele subregiuni fabuloase din Valea Barossa.Vinificatorii au identificat diferite interpretări ale acestui soi clasic pentru a se amesteca perfect, oferind un vin complex și stratificat, cu intensitate și suplețe a fructelor. Aromele ridicate de cireșe și fructe întunecate se combină perfect cu ciocolată dulce și nuanțe de mocha. Un vin intens, generos și corpolent, cu taninuri fine și un finisaj moale, suplu.Acest vin bogat și îndrăzneț completează perfect aromele cărnii de grătar prăjite lent, cum ar fi o friptură Wagyu.