Piept de vită de vacanță cu ceapă
Piept de carne de vită de vacanță cu ceapa ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,51 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 166 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Hanuka. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, usturoi, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Vită De Vacanță, Zinfandel-piept de vită fiert cu ceapă și cartofi, și Piept De Vita Cu Ceapa Caramelizata Si Sos Merlot.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper cu cimbru, oregano și boia. Frecați condimentele pe toată pieptul.
Într-un castron mediu rezistent la căldură, acoperiți porcini cu apă fierbinte și lăsați-l deoparte până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scoateți ciupercile din lichidul de înmuiere; clătiți-le și tocați-le grosolan. Rezervați lichidul de înmuiere.
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți uleiul într-o caserolă mare din fontă emailată până la sclipire.
Adăugați pieptul, partea grasă în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc bine, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Transferați pieptul într-un platou și turnați orice exces de grăsime din caserolă.
Adăugați vermutul și bulionul de pui, apoi turnați lichidul rezervat de înmuiere a ciupercilor, oprindu-vă înainte de a ajunge la nisipul din partea de jos. Răsturnați bucățile rumenite de pe fundul caserolei și amestecați roșiile, porcini și frunzele de dafin.
Întoarceți pieptul în caserolă, cu partea grasă în sus. Împrăștiați ceapa și usturoiul peste carne și în lichid și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la cuptor timp de 1 oră. Descoperiți și gătiți timp de 30 de minute. Lingurați ceapa deasupra perișorului și gătiți timp de aproximativ 30 de minute mai mult pentru a rumeni ceapa. Împingeți o parte din ceapă înapoi în lichid, acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 2 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița.
Transferați pieptul pe o placă de sculptură și acoperiți ușor cu folie. Fierbeți sosul câteva minute, până când este profund aromat, apoi condimentați cu sare și piper. Aruncați frunzele de dafin. Sculptați pieptul peste Bob în felii groase de 3/8 inci și aranjați pe un platou mare, încălzit. Puneți sosul și ceapa peste carne și serviți.