Piept de vită de vacanță cu ceapă

Piept de vită de vacanță cu ceapă
Piept de carne de vită de vacanță cu ceapa ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,51 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 166 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Hanuka. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, usturoi, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Vită De Vacanță, Zinfandel-piept de vită fiert cu ceapă și cartofi, și Piept De Vita Cu Ceapa Caramelizata Si Sos Merlot.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper cu cimbru, oregano și boia. Frecați condimentele pe toată pieptul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-un castron mediu rezistent la căldură, acoperiți porcini cu apă fierbinte și lăsați-l deoparte până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scoateți ciupercile din lichidul de înmuiere; clătiți-le și tocați-le grosolan. Rezervați lichidul de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Încălziți uleiul într-o caserolă mare din fontă emailată până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
6
Adăugați pieptul, partea grasă în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc bine, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
7
Transferați pieptul într-un platou și turnați orice exces de grăsime din caserolă.
8
Adăugați vermutul și bulionul de pui, apoi turnați lichidul rezervat de înmuiere a ciupercilor, oprindu-vă înainte de a ajunge la nisipul din partea de jos. Răsturnați bucățile rumenite de pe fundul caserolei și amestecați roșiile, porcini și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
VermutVermut
9
Întoarceți pieptul în caserolă, cu partea grasă în sus. Împrăștiați ceapa și usturoiul peste carne și în lichid și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la cuptor timp de 1 oră. Descoperiți și gătiți timp de 30 de minute. Lingurați ceapa deasupra perișorului și gătiți timp de aproximativ 30 de minute mai mult pentru a rumeni ceapa. Împingeți o parte din ceapă înapoi în lichid, acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 2 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Transferați pieptul pe o placă de sculptură și acoperiți ușor cu folie. Fierbeți sosul câteva minute, până când este profund aromat, apoi condimentați cu sare și piper. Aruncați frunzele de dafin. Sculptați pieptul peste Bob în felii groase de 3/8 inci și aranjați pe un platou mare, încălzit. Puneți sosul și ceapa peste carne și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate68
Revista