Piept de vită de vacanță cu ceapă

Piept de vită de vacanță cu ceapă
Piept de carne de vită de vacanță cu ceapa ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,51 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 166 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Hanuka. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, usturoi, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Vită De Vacanță, Zinfandel-piept de vită fiert cu ceapă și cartofi, și Piept De Vita Cu Ceapa Caramelizata Si Sos Merlot.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper cu cimbru, oregano și boia. Frecați condimentele pe toată pieptul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Într-un castron mediu rezistent la căldură, acoperiți porcini cu apă fierbinte și lăsați-l deoparte până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Scoateți ciupercile din lichidul de înmuiere; clătiți-le și tocați-le grosolan. Rezervați lichidul de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Încălziți uleiul într-o caserolă mare din fontă emailată până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Adăugați pieptul, partea grasă în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc bine, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
7
Transferați pieptul într-un platou și turnați orice exces de grăsime din caserolă.
8
Adăugați vermutul și bulionul de pui, apoi turnați lichidul rezervat de înmuiere a ciupercilor, oprindu-vă înainte de a ajunge la nisipul din partea de jos. Răsturnați bucățile rumenite de pe fundul caserolei și amestecați roșiile, porcini și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
VermutVermut
9
Întoarceți pieptul în caserolă, cu partea grasă în sus. Împrăștiați ceapa și usturoiul peste carne și în lichid și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la cuptor timp de 1 oră. Descoperiți și gătiți timp de 30 de minute. Lingurați ceapa deasupra perișorului și gătiți timp de aproximativ 30 de minute mai mult pentru a rumeni ceapa. Împingeți o parte din ceapă înapoi în lichid, acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 2 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Transferați pieptul pe o placă de sculptură și acoperiți ușor cu folie. Fierbeți sosul câteva minute, până când este profund aromat, apoi condimentați cu sare și piper. Aruncați frunzele de dafin. Sculptați pieptul peste Bob în felii groase de 3/8 inci și aranjați pe un platou mare, încălzit. Puneți sosul și ceapa peste carne și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate68
Revista