Piept de vită cu sos Chipotle Tomatillo

Piept de vită cu sos Tomatillo Chipotle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.85 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 457 calorii, 49G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Dacă aveți usturoi, tomatillos, ardei chipotle în sos adobo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Chipotle Maple Gratar Carne De Vită Piept, Rețetă De Piept De Vită Cu Grătar De Arțar Chipotle, și Chipotle - pui fript cu var cu sos Tomatillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați tomatillos, ardei chipotle, sos de roșii, apă, sare și zahăr brun în vasul de lucru al unui robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează. Puneți amestecul deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală sub presiune cu capacul oprit la foc mediu și gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până când ceapa este translucidă, aproximativ 3 minute. Aruncați pieptul în oala sub presiune și căutați-l pe ambele părți.
Se toarnă amestecul de tomatillo peste piept, se aduce la fierbere și se pune capacul pe aragaz. Când apare presiunea, setați căldura astfel încât aragazul să dezvolte presiune medie și gătiți timp de 1 oră și 15 minute.
Lăsați aragazul să elibereze presiunea pe cont propriu (fără a utiliza eliberarea rapidă) și scoateți pieptul.
Se servește fierbinte, cu sos tomatillo pe lateral.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ai putea încerca este Luke Syrah. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Luca Syrah]()
Luca Syrah
Luke Syrah este un roșu plin de corp, plin de culoare profundă, concentrare de arome și eleganță de catifea. Vinul se deschide bogat și îndrăzneț, sugerând piper, lemn dulce, ciocolată neagră și condimente urmate de mure, afine și fructe confiate. Un finisaj lung evidențiază maturitatea și complexitatea vinului.