Slow-aragaz carne de vită piept ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Pentru $2.33 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 353 calorii, 35g de proteine, și 14g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți coriandru, țelină, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Vită Cu Aragaz Lent, Piept De Vită Cu Aragaz Lent, și Piept de vită cu aragaz lent pentru grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați primele 3 ingrediente într-un 6-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Tăiați grăsimea din piept; tăiați pieptul în bucăți de 3 inci. Frecați bucățile de piept uniform cu 2 lingurițe. sare și 1 1/2 linguriță. chipotle pulbere, și locul pe partea de sus a legumelor în aragaz lent. Se acoperă cu 1 cană de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute De Chile
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Kg Tortillas De Maíz
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Acoperiți și gătiți la maxim 6 până la 8 ore sau până când bucățile de piept se sfărâmă ușor cu o furculiță.
4
Scoateți pieptul din aragazul lent și răciți ușor. Folosind 2 furculițe, tăiați carnea în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Se servește în tortilla de făină cu toppinguri dorite și pene de var.
Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Gilgal Syrah (OK Kosher) cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.