Piept de vită Corned cu varză
Reteta piept de carne de vită cu varză este gata în aproximativ 4 ore și 40 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 40 de porții cu 100 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Este perfect pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, varza, muștarul heinz și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piept de carne de vită, cartofi, varză și morcovi pentru Ziua Sfântului Patrick, Piept De Vită Corned Fiert, și Piept De Vită Cornat În Cuptor.
Instrucțiuni
Puneți carnea într-o cratiță mare; top cu ceapă, usturoi și frunze de dafin.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi toate ingredientele; acoperiți cu capac. Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mediu-mic 1 oră.
Scurgeți, rezervând carnea în tigaie.
Scoateți și aruncați frunzele de dafin.
Adăugați suficientă apă proaspătă în cratiță pentru a acoperi carnea; acoperiți cu capac. Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mediu-mic 2 până la 3 ore sau până când carnea este fragedă.
Se încălzește cuptorul la 177°.
Scoateți carnea din tigaie, rezervând lichid în tigaie; așezați carnea într-o tigaie de mică adâncime.
Se amestecă siropul, muștarul și hreanul; lingură jumătate peste carne. Rezervați amestecul de sirop rămas pentru periaj pe carnea gătită.
Coaceți 20 min., periaj frecvent cu amestecul de sirop rămas. Între timp, adăugați varză în lichidul rezervat în cratiță; gătiți 8 până la 10 min. sau până la licitație.
Așezați carnea pe platou; stropiți cu picături de tigaie.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Pieptul de vită poate fi asociat cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M. cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.]()
Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.
1997 GSM are un aspect purpuriu profund și afișează arome intense de fructe de pădure cu un condiment fumuriu profund. Stejarul sărat este, de asemenea, evident, care stă la baza caracterelor primare ale fructelor. Pe gust, vinul prezintă o adâncime fină de aromă profundă, picantă de fructe, bogată în caractere de scorțișoară și lemn dulce, cu un fundal de taninuri coapte prăfuite și moi. Există un miez bogat de fructe întunecate și un finisaj lung care indică un vin de înaltă calitate, cu capacitatea de a îmbătrâni până la încă zece ani. Vinul cuprinde 50% Grenache, 40% Syrah și 10% Mourvedre.