Piept De Sud La Grătar

Piept De Sud La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul sudic la grătar. O porție conține 332 calorii, 40g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $ 2.56 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, muștar măcinat, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept La Grătar, Piept La Grătar, și Piept La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați pieptul pe o foaie mare de folie grea; sigilați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Așezați într-o tigaie unsă puțin adâncă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Coaceți la 325 de ore timp de 2 până la 2-1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Între timp, într-o cratiță mică, combinați ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Scoateți din căldură.
6
Deschideți cu atenție folia pentru a permite scăparea aburului.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Scoateți pieptul din folie; lăsați să stea 20 de minute. Tăiați subțire carnea peste cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Plasați într-un 13-in fără grăsime. x 9-in. vas de copt. Sos de lingură peste carne. Acoperiți și coaceți timp de 1 oră sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weingut Darting Durkheimer Nonnengarten Riesling Kabinett (1 litru). Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Weingut Darting Durkheimer Nonnengarten Riesling Kabinett (1 Litru)
Weingut Darting Durkheimer Nonnengarten Riesling Kabinett (1 Litru)
Durkheimer Hochbenn Kabinett Riesling este un vin bogat și sufocant. Există o ușoară bănuială de botrytis și câteva taninuri nubby, dar efectul general este vândut și ferm
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate31
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista