Piept de rață prăjit cu ceapă și Pancetta crocantă

Sânii de rață prăjiți cu ceapă și Pancettan crocant este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 759 calorii, 44G de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.45 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de nucă, demiglace de rață, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de rață prăjit cu cinci condimente, Rețetă De Sâni De Rață Prăjiți Cu Cinci Condimente, și Sâni de rață prăjiți cu tigaie cu zahăr și condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-un castron mare, separați inelele de ceapă și aruncați cu 2 linguri de ulei, cimbru și salvie.
Întindeți ceapa pe o foaie mare de copt și prăjiți-o timp de aproximativ 20 de minute, aruncând o dată, până când este fragedă și aurie. Lăsați cuptorul pornit.
Între timp, marcați grăsimea de pe rață într-un model încrucișat; condimentează rața cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Adăugați rața, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până când pielea devine maro aurie, aproximativ 7 minute. Întoarceți rața și prăjiți-o la cuptor pentru aproximativ 6 minute pentru mediu rar.
Transferați rața pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Adăugați pancetta în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc și crocant, aproximativ 5 minute; se scurge pe prosoape de hârtie.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie.
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți la foc mare până când este parfumat, dar nu rumenit, aproximativ 1 minut.
Adăugați semizeul și oțetul și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite.
Scoateți tigaia de pe foc; bateți uleiul de nucă și restul de 2 linguri de ulei de măsline și condimentați pansamentul cu sare și piper.
Aranjați verdeața pentru bebeluși și ceapa prăjită pe 4 farfurii mari și stropiți cu o parte din pansament. Tăiați subțire sânii de rață transversal și aranjați peste salate.
Stropiți pansamentul rămas deasupra, garnisiți cu pancetta și serviți.