Piept de rață piperat cu sos de cireșe-Port
Sânii de rață piperați cu sos de cireșe-Port este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. O porție conține 373 calorii, 51G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,79 USD pe porție. 116 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sânii de rață cu piele, tipul de foc: direct, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Piept de rață cu sos de cireșe de port de citrice, Piept de rață cu crustă de piper cu sos de cireșe, și Piept de rață cu sos de port de mure.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit de bucătar, faceți scoruri adânci de 1/8 inch pe pielea de rață în diagonală la fiecare 1/2 inch. Condimentează generos cu sare și piper pe toate părțile.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Așezați sânii de rață pe grătar, cu pielea în jos și gătiți până când pielea s-a rumenit și crocantă, aproximativ 5 până la 7 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până când un termometru citit instantaneu înregistrează 130 de grade atunci când este introdus în mijlocul sânilor.
Scoateți rața de pe grătar și lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
Feliați sânii, lingură pe sos de cireșe, apoi serviți.