Piept De Rață Glazurat Cu Caise

Piept De Rață Glazurat Cu Caise
Sânii de rață glazurați cu caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 353 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 3.74 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de conserve de caise, căței de usturoi, oțet de vin de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de vin de orez ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 82%. Încercați Piept De Rață La Grătar Cu Caise, Piept de rață cu chutney de caise, și Piept de rață frecat de coriandru cu portocale glazurate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Adăugați rață; sigiliu. Marinați la frigider 30 de minute, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
3
Se încălzește conservele de caise într-o cratiță mică la foc mic până se topește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați 1 lingură de oțet și 1 linguriță de sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
5
Scoateți din căldură.
6
Scoateți rața din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Rață întreagăRață întreagă
7
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați rață în tigaie și gătiți 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Periați fiecare piept de rață cu 1 lingură de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Transferați rața pe o tăietură; tăiat în felii subțiri. Ventilatorul se taie și se pune peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Periați rața cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Rață întreagăRață întreagă
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista