Piept de rață cu vișine

Piept de rață cu vișine
Sânii de rață cu vișine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru $ 5.53 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți cireșe, șobolani, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până cireșe ai putea urma acest curs principal cu Clafoutis cu vișine ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Piept de rață cu vișine, Piept De Rață Prăjit Cu Vișine, și Salată de orez sălbatic fără Gluten cu Chanterelles, vișine și smântână de caju.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o cratiță mică, combinați vinul și cireșele uscate și fierbeți la foc mic timp de 3 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
În fiecare dintre cele 2 skillete mari, încălziți 1 lingură de ulei de măsline. Condimentează sânii de rață pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Piept De RațăPiept De Rață
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Adăugați 6 sâni de rață în fiecare tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc bine și mediu rar, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Transferați sânii de rață pe o foaie de copt, acoperiți cu folie și păstrați la cald în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați jumătate de ciuperci și șobolani în fiecare tigaie, acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând o dată, până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Descoperiți și adăugați 1/2 cană de apă în fiecare tigaie. Se fierbe la foc moderat, răzuind orice bucăți rumenite din skillets, până când apa s-a redus la jumătate, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați jumătate din amestecul de cireșe și vin în fiecare tigaie și fierbeți până se reduce cu o treime, aproximativ 3 minute. Răzuiește conținutul a 1 tigaie în cealaltă. Se amestecă muștarul de miere și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Miere De MuștarMiere De Muștar
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți sânii de rață din cuptor și turnați orice sucuri acumulate în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Tăiați sânii de rață transversal în felii groase de 1/4 inci și aranjați-le pe un platou încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
10
Turnați orice suc de sculptură în sos. Reîncălziți sosul scurt și turnați-l peste rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Rață întreagăRață întreagă
11
Serviți imediat cu pilaful de orez șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12
Recomandare de vin: vin roșu, cum ar fi Quinta do Carvalhinho Bairrada Reserva din Portugalia din 1991 sau Cune Imperial Gran Reserva Rioja din Spania din 1989.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
Note: o porție: Calorii 209 kcal, grăsime totală 3 gm, grăsimi saturate .3 G
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista