Piept de rață cu vișine
Sânii de rață cu vișine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru $ 5.53 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți cireșe, șobolani, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până cireșe ai putea urma acest curs principal cu Clafoutis cu vișine ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Piept de rață cu vișine, Piept De Rață Prăjit Cu Vișine, și Salată de orez sălbatic fără Gluten cu Chanterelles, vișine și smântână de caju.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Într-o cratiță mică, combinați vinul și cireșele uscate și fierbeți la foc mic timp de 3 minute. Pune deoparte.
În fiecare dintre cele 2 skillete mari, încălziți 1 lingură de ulei de măsline. Condimentează sânii de rață pe ambele părți cu sare și piper.
Adăugați 6 sâni de rață în fiecare tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc bine și mediu rar, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați sânii de rață pe o foaie de copt, acoperiți cu folie și păstrați la cald în cuptor.
Adăugați jumătate de ciuperci și șobolani în fiecare tigaie, acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând o dată, până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Descoperiți și adăugați 1/2 cană de apă în fiecare tigaie. Se fierbe la foc moderat, răzuind orice bucăți rumenite din skillets, până când apa s-a redus la jumătate, aproximativ 4 minute.
Adăugați jumătate din amestecul de cireșe și vin în fiecare tigaie și fierbeți până se reduce cu o treime, aproximativ 3 minute. Răzuiește conținutul a 1 tigaie în cealaltă. Se amestecă muștarul de miere și se condimentează cu sare și piper.
Scoateți sânii de rață din cuptor și turnați orice sucuri acumulate în sos.
Tăiați sânii de rață transversal în felii groase de 1/4 inci și aranjați-le pe un platou încălzit.
Turnați orice suc de sculptură în sos. Reîncălziți sosul scurt și turnați-l peste rață.
Serviți imediat cu pilaful de orez șofran.
Recomandare de vin: vin roșu, cum ar fi Quinta do Carvalhinho Bairrada Reserva din Portugalia din 1991 sau Cune Imperial Gran Reserva Rioja din Spania din 1989.
Note: o porție: Calorii 209 kcal, grăsime totală 3 gm, grăsimi saturate .3 G