Piept de rață cu sos de cireșe de port de citrice

Piept de rață cu sos de cireșe de port de citrice
Sânii de rață cu sos de cireșe citrice Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 330 calorii, 45g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 7.41 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți șalotă, coajă de portocală, vin de port rubin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este mare. Încercați Piept de rață piperat cu sos de cireșe, Piept de rață cu crustă de ardei cu sos de vișine, și Piept de rață cu sos de mure-Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Scor pielea pieptului de rață cu un cuțit în 2 direcții, trecând unul peste celălalt (face o cruce). Condimentează ambele părți ale fiecărui piept de rață cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mediu-mare, așezați pielea sânilor de rață cu fața în jos. Căutați sânii până când pielea este maro aurie aproximativ 10 minute, răsturnați și căutați cealaltă parte timp de doar 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Așezați sânii de rață tăiați într-un vas de copt cu pielea în sus și puneți-i în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Coaceți timp de 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți sânii de rață din cuptor și lăsați-i să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Între timp, turnați majoritatea excesului de grăsime din tigaie și așezați-o înapoi pe plită la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați șalotele și sotati până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
9
Se toarnă vinul de port și sucul de portocale și se răzuie orice bucăți maronii de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați coaja de portocală și cireșele tocate și dați la fiert. Se fierbe timp de aproximativ 5 minute pentru a reduce amestecul și a se îngroșa, zdrobind cireșele cu spatele unei linguri de lemn pentru a extrage aroma în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
11
Feliați sânii în felii de 1/4 inci pe diagonală.
12
Turnați sosul de port de cireșe deasupra și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
PortPort
13
Nota bucătarului: excesul de grăsime de rață poate fi refrigerat și este excelent pentru gătitul cartofilor sau ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
(Keebler)(Keebler)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista