Piept de rață cu sos de cireșe de port de citrice
Sânii de rață cu sos de cireșe citrice Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 330 calorii, 45g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 7.41 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți șalotă, coajă de portocală, vin de port rubin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este mare. Încercați Piept de rață piperat cu sos de cireșe, Piept de rață cu crustă de ardei cu sos de vișine, și Piept de rață cu sos de mure-Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Scor pielea pieptului de rață cu un cuțit în 2 direcții, trecând unul peste celălalt (face o cruce). Condimentează ambele părți ale fiecărui piept de rață cu sare și piper.
Într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mediu-mare, așezați pielea sânilor de rață cu fața în jos. Căutați sânii până când pielea este maro aurie aproximativ 10 minute, răsturnați și căutați cealaltă parte timp de doar 3 minute.
Așezați sânii de rață tăiați într-un vas de copt cu pielea în sus și puneți-i în cuptor.
Coaceți timp de 12 minute.
Scoateți sânii de rață din cuptor și lăsați-i să se odihnească timp de 5 minute.
Între timp, turnați majoritatea excesului de grăsime din tigaie și așezați-o înapoi pe plită la foc mediu.
Adăugați șalotele și sotati până la translucid.
Se toarnă vinul de port și sucul de portocale și se răzuie orice bucăți maronii de pe fundul tigaiei.
Adăugați coaja de portocală și cireșele tocate și dați la fiert. Se fierbe timp de aproximativ 5 minute pentru a reduce amestecul și a se îngroșa, zdrobind cireșele cu spatele unei linguri de lemn pentru a extrage aroma în timp ce gătesc.
Feliați sânii în felii de 1/4 inci pe diagonală.
Turnați sosul de port de cireșe deasupra și bucurați-vă!
Nota bucătarului: excesul de grăsime de rață poate fi refrigerat și este excelent pentru gătitul cartofilor sau ouălor.