Piept de rață cu chutney de ananas-cireș

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Pieptul de rață cu chutney de ananas-cireș ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 250 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați pulbere de cinci condimente, ghimbir, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Piept de rață cu chutney de ananas-cireș, Piept De Rață Cu Chutney De Cireșe, și Piept de rață cu sos de cireșe și piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti chutney, combinați primele 9 ingrediente într-o cratiță; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti 10 minute sau pana cand siropos, amestecand frecvent; scoateți de pe foc.
Pentru a pregăti rața, încălziți o tigaie mare și grea acoperită cu spray de gătit la foc mare.
Presărați rața cu sare și pudră de cinci condimente.
Adăugați rață în tigaie; gatiti 4 minute. Întoarce rața. Reduceți căldura la mediu și gătiți 6 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați rața pe o tăietură; acoperiți ușor cu folie.
Tăiați rața în felii diagonale groase de 1/4 inci.
Adăugați chutney și cilantro în tigaie; gătiți la foc mediu 1 minut, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.