Piept de rață ars cu sos de vin roșu și Kumquats confiate

Sânii de rață prăjiți cu sos de vin roșu și Kumquats confiate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 414 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 8.6 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, boabe de piper, jumătăți de piept de rață muscovy și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Piept de rață cu muștar și Kumquats confiate, Piept de rață moscovită cu sos de vin de rodie, și Fleac de turtă dulce cu Kumquats confiate și afine braconate cu vin.
Instrucțiuni
Combinați Beaujolais, șalotă tocată, oțet balsamic, boabe de piper zdrobite și semințe de coriandru zdrobite într-o cratiță medie. Se fierbe până se reduce la 1 1/2 cană, aproximativ 12 minute.
Adăugați suc de portocale și fierbeți 5 minute.
Adăugați bulion de pui și fierbeți până se reduce la 3 căni, aproximativ 15 minute. Tulpina. Sosul înainte poate fi făcut cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Preîncălziți cuptorul la 250 F. Folosind un cuțit ascuțit, scorați pielea sânilor de rață în diagonală pentru a crea un model de diamant de 3/4 inch.
Presărați rața cu sare și piper.
Încălziți 1 tigaie mare și 1 tigaie medie la foc mediu-mare.
Așezați 2 sâni de rață, cu pielea în jos, în tigaie mare și pieptul de rață rămas în tigaie medie. Gatiti pana cand pielea este maro si crocanta, aproximativ 8 minute. Rândul său,; gatiti pana se rumeneste si termometrul introdus in registrele centrale 130 F pentru mediu-rar, aproximativ 6 minute.
Se transferă pe foaia de copt cu ramă și se introduce în cuptor pentru a se încălzi.
Scurgeți kumquats, rezervând sirop.
Se toarnă grăsimea din skillets, rezervând 2 linguri de grăsime în tigaie mare pentru sos.
Încălziți tigaia mare cu grăsime la foc mediu-mare.
Adăugați sos rezervat și 4 1/2 linguri sirop kumquat rezervat. Se fierbe până când sosul se îngroașă și se reduce la 3/4 cană, aproximativ 5 minute.
Feliați sânii de rață transversal în felii groase de 1/2 inch. Împărțiți feliile de piept de rață între 6 farfurii.
Stropiți rața cu sos de vin roșu, garnisiți cu kumquats confiate, presărați boabe de piper zdrobite și serviți.